Tobben och Jocke sammanfattar första dagen

Nu när första dagen närmar sig sitt slut vill vi posta en resumé på dagens händeser:

Jag (jocke) har idag tvivlat på att någonsin anlända till slutdestinationen P G A små blåsor och stort behov av att inhalera konsentrerad friskluft, men till slut så......

våra reflektioner under dagens färd är att uttrycket "what happens in vegas, stay´s in vegas" kan användas i många sammanhang. Hörde följande på radion; what happens in the REPLOKAL stay´s in the REPLOKAL. och för att implementera detta uttryck på vårat äventyr skulle innebära följande; what hapens i SÄLEN stay´s in SÄLEN, men som Tobben var snabb att poängtera är det lite "swenglish" touch på det, så vi ändra det till: what happens "in the seal", stays "in the seal". hmmmm.

Efter att de två rutinerade rävarna varit oense om var vi skulle hämta nyckeln, hitta vi till slut fram och jocke fick äntligen knäcka första biran (han fick ansvaret av att vara pilot på vår roadtrip till det okända). En av oss (nämnda person önskar vara anonym) lyckades med bedriften att, basta, sova och kräkas under loppet av en timma :), vi bockar och bugar!!!.
Resten av dagen har bestått i ÖL, KORTSPEL och letande av stugnyckel! Men vi håller humöret uppe och är laddade för en händelserik miniweekend in the seal!
Så småningom hittar vi nog någon trevlig backe även fall detta är vårt sekundera mål med resan och förhoppningsvis slutar det inte på sjukan med ett kilo gips.

Over and out!

Ordet är fritt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0